Rólunk

Bemutatkozik a Night & Day Security Kft.


Cégünk vezetése és a felelős beosztásban dolgozó munkatársak szakmailag képzett személyek, akik referenciákkal rendelkeznek, céljuk társaságunk nevének, valamint az üzleti életben elért sikeres pozíciójának megerősítése.

A NIGHT & DAY SECURITY KFT. a célkitűzéseiben és működési elveiben is különös figyelmet szentel az ügyfélkapcsolatok különleges jellege és szolgáltatásai színvonalával szembeni összes elvárásnak.

Vállaljuk és végezzük személyek, objektumok őrzését-védését, rendészeti valamint recepciós-információs jellegű feladatok ellátását, lőtéri kiképzés, lőgyakorlatok, illetve, önvédelmi oktatás megszervezését, lebonyolítását, továbbá foglalkozunk szakmai vonatkozású tanácsadással is.
Társaságunk képes a vagyontárgyak, illetve személyek biztonságát magas színvonalon elvárható módon garantálni.

Munkatársaink feladataikat kellő felkészültséggel, precizitással, jogszabályban előírt végzettséggel és hatósági engedéllyel végzik. Az általunk foglalkoztatott munkatársak alapos leinformáltság, körültekintés és szakmai felmérés után végzik munkájukat.

Meghatározott időszakonként dolgozóink elméleti és gyakorlati foglalkozáson vesznek részt. Öt évente a jogszabályoknak megfelelően minden kollégánk kötelező vizsgát tesz, eredményes vizsgatételre tanúsítványt kapnak, mely nélkül nem dolgozhatnak.
Night & Day Kft. logó

Néhány mondat cégünk megújult arculatáról

Cégünk vagyonvédelemmel és biztonságtechnikával foglalkozó vállalkozás, ezért az arculat fókuszába a biztonság, az ember- és vagyonvédelem került.

A logó olyan önálló elemekből áll, melyek önmagukban is értelmezhetők, de végül egy egésszé, formává, történetté forrnak össze.

A koncepció a formák játékára épül. A cég nevében lévő éjszakát és nappalt a hold és a nap reprezentálja, míg a két formából és a körülöttük lévő kör elemekből kirajzolódik egy objektív, de egy figyelő szem is. Az elemeket körbefogja a negatív tér játékkal egy pajzs.
A logó egyszerű, de mégsem teljesen triviális, minél tovább nézzük, annál több elem kezd élni.

A tipográfiában a megbízhatóságot és állandóságot sugalló serif betűtípus került alkalmazásra, melyet előszeretettel használják a stabilitást, illetve a nagy múltat hangsúlyozó vállalatok.
logo
© 2024 Nigth & Day Security Kft. | Készítette és üzemelteti: websiteguru.hu | All rights reserved

Keresés